Fotbollslekis

tjenis...tebax efter ett tag utan data. Sitter här med en splitterny bärbar dessutom:)Slipper sitta på övervåningen & häcka.Har lite minisemester nu, jobbar två dagar på tre veckor så de e ett redigt gött semesterschema man skaffat sig. Har i och för sig ett par riktigt tuffa veckor 27-28 men va gör väl de när de e 4 veckors semester som väntar efter de:)
Idag har Melvin varit på fotbollslekis för andra gången, vet inte vilka som är mest hysteriska barnen eller föräldrarna. Stor lycka för Melle att kompisen Ellen var med idag, han kände sig lite ensam förra gången för att han inte kände någon. Det är verkligen en utmaning att få 16 4åringar att springa åt samma håll efter samma boll och samsas om den. Det blir en del tårar och frustaration från en del men va roligt det är att se på dem små liven...snacka om fullt ös:)


Vilken underbar dag!



Att vakna & titta ut genom fönstret och mötas av blå himmel & solsken gör en bara så himla glad. Vi gick i trädgården så fort vi var klara av alla morgonbestyr. På gården finns de massa kuligt att göra & så fick vi finbesök av en sån här grann fröken:



Att fika i solen är inte fel. Melvin försökte sysselsätta Stella med att sparka fotboll, leka med dinosaurier & leka i tält medans mammorna fick tjöta lite skit. Stella va mest intresserad av att utforska gården & sjunga "broder jakob".



Vilka solstrålar vi har Marlen!!!!

Sedan kom min mormor & morfar hit och gav en rapport om hur deras Turkietresa varit. Melvin fick en snygg fotbollsdress vilket passar utmärkt när han ska börja på fotbollslekis nästa vecka.
Här har vi min solbrända fräsching till mormor:



Morfar har alltid varit alla barnens favvo, lekfull som han är:) Idag tog han sig en fotbollsmatch med Melle.



Utvecklingssamtal på dagis har jag oxå hunnit med. Kul att få höra mer om vad dem pysslar med på dagarna och hur han sköter sig. Ett busfrö med spring i benen....så kan sammanfatta det samtalet;)

Tjingeling...nu ska jag spana vidare:)

RSS 2.0